Aktuell trängselskatt

Innerstaden, just nu 0 kr. (från imorgon kl. 06:00 15 kr).
Essingeleden, just nu 0 kr. (från imorgon kl. 06:00 15 kr).

Kollektivtrafik

 • Tunnelbana
  • Inga större störningar
 • Pendeltåg
  • Inga större störningar
 • Lokalbana
  • Roslagsbanan:
   Kårstalinjen: Lördag och söndag 5-6 december går inga tåg mellan Visinge och Kårsta pga. banarbete Tågen på Kårstalinjen 27 går bara mellan Stockholms östra och Visinge denna helg. Du som ska resa längre än så behöver byta till ersättningsbuss redan vid Danderyds sjukhus. Var beredd på fler byten och längre restid än normalt. Använd reseplaneraren för att hitta det bästa alternativet för din resa
  • Roslagsbanan:
   Österskärslinjen 28: Lördag 12 december går det färre tåg än vanligt mellan Åkers Runö och Österskär eftersom snabbtågen mot Österskär vänder vid Åkers Runö. Den här lördagen går tågen på sträckan Åkers Runö-Österskär i söndagstrafik på grund av arbetena vid Åkersberga station. Det går inga ersättningsbussar, eftersom du fortfarande kan resa med tåget. Tänk på att det blir färre avgångar att välja mellan den här dagen eftersom inga snabbtåg går.
  • Roslagsbanan:
   Kårstalinjen: Förändrad tidplan på grund av covid-19. T.o.m. lördag den 19 december ersätter bussar sträckan Täby kyrkby - Kårsta i båda riktningar på grund av banarbete. Från den 20 december går tågen åter hela sträckan på Kårstalinjen. Ursprungligen skulle trafikavstängningen på Roslagsbanan börjat i april och pågått till november. På grund av risken för smittspridning sköts avstängningen i våras fram till juni, efter skolavslutningarna. Under sommaren och hösten har vi arbetat tvåskift och veckans alla dagar för att göra avstängningen så kort som möjligt. Nu är arbetet färdigt, på rekordtid. Även om pandemin tvingade oss flytta startdatum en vecka jämfört med tidigare preliminärdatum har vi totalt jobbat in nästan en månad. Tack alla resenärer för ert tålamod under arbetet med Roslagsbanan! Fortsätt hålla avstånd och visa hänsyn till medresenärerna och tänk på att inte resa om du inte måste.
 • Spårvagn
  • Tvärbanan:
   Enkelspårstrafik mellan Liljeholmen och Valla torg med förseningar samt inställda avgångar på hela banan på grund av spårfel. Enkelspårstrafik samt förseningar beräknas pågå till trafikdygnets slut.
 • Bussar
  • Järfälla:
   Linje 548 får indragna hållplatser samt förändrad körväg från 2 november. Orsaken är att Almarevägen är enkelriktad på grund av vägarbete. Detta beräknas pågå till juni 2021. Indragna hållplatser i riktning mot Stäket (Kajsas Hof): Våråsgården, Almarevägen, Norra Stäket, Almarevägen och Våråsgården. Indragna hållplatser i riktning mot Kallhäll station : Våråsgården (före Norra Stäket) samt Almarevägen och Våråsgården (efter Norra Stäket) För resa från Kallhäll till Norra Stäket: åk med bussen till Stäket (Kajsas Hof) och därifrån bussen till Norra Stäket.
  • Sollentuna:
   Linje 516 kortas av för att sluta eller starta från Odenplan pga vägarbete på Sveavägen. Linjen startar från hållplatsläge A(samma hållplats som linje 515) i Odenplan riktning Sollentuna. Detta gäller till och med måndag 14 december kl.22:00.
  • Solna/Sundbyberg:
   Linje 505 kör samma väg som linje 502 mellan Solna centrum - Arenan. Hållplatserna Frösundaleden,Bollgatan,Trappgränd och Östervägen är indragna på grund av vägarbete i korsningen Solnavägen/S:t Angars väg. Resenärer hänvisas till hållplats Arenan.
  • Solna/Sundbyberg:
   Linje 512 stannar inte vid Artillerivägen och Rissne på grund av vägarbete. I Samband med omläggningen vänder linje 512 i Rissne C och angör tillfälligt hållplats Lavettvägen. Detta på grund av omfattande vägarbeten vid Rissne i samband med Tvärbanans Kistagren. Gäller måndag 16 november kl.05:00 - ca augusti 2021.
  • Solna/Sundbyberg:
   Linje 155 och 196 stannar inte vid Rissne, Rissneleden och Skvadronsbacken på grund av vägarbete. I samband med omläggningen angör busslinjerna tillfälligt hållplats Lavettvägen och Bankhuset. Detta på grund av omfattande vägarbeten vid Rissne i samband med Tvärbanans Kistagren. Gäller måndag 16 november kl.05:00 - ca augusti 2021.
  • Solna/Sundbyberg:
   Linje 118 och 199 stannar inte vid Artillerivägen, Lavettvägen, Rissne och Skvadronsbacken på grund av vägarbete. I samband med omläggningen angör busslinjerna tillfälligt hållplats Bankhuset och Rissneleden. Detta på grund av omfattande vägarbeten vid Rissne i samband med Tvärbanans Kistagren. Gäller måndag 23 november kl.05:00 - ca augusti 2021.
  • Solna/Sundbyberg:
   Linje 504 stannar inte vid Rissneleden och Rissne på grund av vägarbete. Linje 504 kortas av till att starta/avsluta vid Lavettvägen. Angör tillfälligt hållplats Bankhuset och Lavettvägen. Detta på grund av omfattande vägarbeten vid Rissne i samband med Tvärbanans Kistagren. Gäller måndag 16 november kl.05:00 - ca augusti 2021.
  • Solna/Sundbyberg:
   Linje 157 stannar inte vid Artillerivägen, Rissne och Skvadronsbacken på grund av vägarbete. I samband med omläggningen angör linje 157 tillfälligt hållplats Lavettvägen, Bankhuset och Rissneleden. Detta på grund av omfattande vägarbeten vid Rissne i samband med Tvärbanans Kistagren. Gäller måndag 23 november kl.05:00 - ca augusti 2021.
  • Södertälje:
   FRÅN OCH MED FREDAG DEN 27 NOVEMBER TILL OCH MED SÖNDAG DEN 20 DECEMBER STÄNGS ASTRABACKEN AV FÖR ALL TRAFIK I BÄGGE RIKTNINGAR. Linje 754, 780, 780X, 787 & 787X får ett nytt hållplatsläge i riktning mot Södertälje C före Kvarnbergagatan och ändrad körväg i bägge riktningarna. Linje 756 och 759 (och Länstrafiken) får ett nytt hållplatsläge på Forskargatan mellan Kvarnbergagatan och Björkgatan
  • Södertälje:
   Saltskog C och Förmansvägen indragen för linje 752 och 753 på grund av vägarbete.Resenärer hänvisas till hållplatser Vibergen och Silverstigen.
 • Båtar
  • Inga större störningar
Område:
Ändra urval


Datumintervall:
(Visar händelser som är aktiva vid valt datum)